Καθαρισμος φωτοβολταϊκων παρκων-πανελ PDF Εκτύπωση E-mail

Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του φωτοβολταϊκόυ σύστηματος σας, το "γιατί" είναι εύκολο.
Υπολογίζεται ότι η βρωμιά επάνω στα πάνελ εκτός από τη μείωση της μακροζωίας του εξοπλισμού, ευθύνεται για ετήσια μείωση της παραγωγής και κατά συνέπεια διαφυγόντα κέρδη της τάξεως του 10-15%. Τα έξοδα καθαρισμού αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος αυτών των απωλειών.
Ο καθαρισμός των Φωτοβολταϊκών πάνελ από της πάσης φύσεως επικαθίσεις (γύρη, περιττώματα πουλιών, σκόνη, λάσπη, χιόνι, φερτές ύλες, χημικές ενώσεις, άλατα, αρμύρα, κλπ), οφείλει να γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, Μάρτιο/Απρίλιο, όταν έχουν περάσει οι βροχές, και Αύγουστο Σεπτέμβριο, στο τέλος του καλοκαιριού. Στις διαδικασίες καθαρισμού περιλαμβάνονται η κοπή και το κλάδεμα δένδρων η φυτών που δημιουργούν σκιάσεις σε ορίζοντα πενταετίας. 
Η καθαριότητα και η συντήρηση των εγκαταστάσεων με  το σύστημα απιονισμένου νερού είναι υψηλών προδιαγραφών καθώς απομακρύνονται ουσιαστικά ρύποι από όλα τα σημεία του πάνελ με απόλυτη ασφάλεια και με το πιο φυσικό και φιλικό τρόπο επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής των υλικών αλλά και διατηρώντας τη καθαριότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με όλες τις άλλες μεθόδους καθαρισμού και συντήρησης.
Το κόστος της υπηρεσίας που προσφέρουμε καλύπτεται από την επιπλέον απόδοση που αποκτά ο σταθμός σας μετά τον καθαρισμό και ταυτόχρονα ο επενδυτής εισπράττει χρήματα αντί να ξοδεύει.
Εκτός της επιμήκυνσης στη διάρκεια ζωής των υλικών και της μετρήσιμα αυξημένης απόδοσης του πάρκου που επιτυγχάνεται ο επενδυτής έχει τα πάνελ του καθαρά, συντηρημένα, προστατευμένα κι αποδοτικά χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει επιπλέον χρήματα για αυτήν την υπηρεσία αλλά αντίθετα εισπράττει χρήματα από αυτήν την υπηρεσία.

 

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε:

 

-Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού έχουμε την τεχνογνωσία και την λύση για τον καθαρισμό των φωτοβολταϊκών panel.

-Τα συνεργεία μας είναι έμπιστα και ακριβή στα ραντεβού τους.

-Αναλαμβάνουμε πλήρως τις αμοιβές και την ασφάλιση του προσωπικού το οποίο απασχολούμε σε κάθε έργο.

-Καλύπτουμε ολόκληρο το κόστος για υλικά και μηχανήματα καθαρισμού.

-Ερχόμαστε στους χώρους σας όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας, σε ώρες εργασίας και μη, με βάση το πρόγραμμα που θα έχουμε δημιουργήσει μαζί.


 

Copyright © 2019 ..::Παππάς Ο.Ε.::. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..
Design by DreamWeb